fb BLOG | Wat vitamine C voor jouw huid kan betekenen - V-Cosmetics


V-Cosmetics

BLOG | Wat vitamine C voor jouw huid kan betekenen

BLOG | Wat vitamine C voor jouw huid kan betekenen

De voordelen van vitamine C voor ons lichaam en de voedingswaarde voor onze gezondheid is een veel vaker besproken gespreksonderwerp dan hoe vitamine C de gezondheid van je huid kan verbeteren. We weten dat vitamine C voor gezonde botten en tanden zorgt, de weerstand verhoogt en zelfs helpt bij het verlagen van de bloeddruk maar wat doet het voor de huid?

De primaire functie van de huid is om te fungeren als een barrière tegen vrije radicalen. De huid bestaat uit twee lagen: de epidermale buitenlaag die de barrièrefunctie biedt en de binnenste huidlaag die voor de stevigheid en elasticiteit zorgt terwijl het voedingsstoffen afgeeft aan de epidermis. De huid bevat hoge concentraties vitamine C waarvan bekend is dat ze de collageensynthese stimuleren en als anti-oxidant werken om de huid te beschermen tegen beschadigingen door UV-straling.

 

Voordelen van vitamine C

Vitamine C stimuleert het collageen en de elasticiteit van van huid
Een geweldig ingrediënt dat helpt om je huid meer volume te geven. Vitamine C stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in de huid.
Vitamine C vermindert hyperpigmentatie
Een ingrediënt dat het natuurlijke huidvernieuwingsproces versnelt en een verhelderende werking heeft op hyperpigmentatie.
Vitamine C vermindert beschadigingen veroorzaakt door blootstelling aan UV-straling
Hoewel vitamine C geen zonnebrandcrème is, beschermen de anti-oxiderende eigenschappen van vitamine C tegen vrije radicalen die veroorzaakt worden door UV-straling.
Vitamine C verheldert de teint
Huidverzorging met vitamine C heeft een verhelderende werking op de huid en draagt bij aan een egale teint. Dezelfde werking helpt bij het bestrijden van hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken.
Helpt bij de wondgenezing
Het lichaam gebruikt vitamine C bij de genezing van de huid om beschadigd huidweefsel te herstellen.

Ben jij benieuwd wat pH formula vitamine C voor jouw huid kan betekenen? Bestel uw producten via info@vcosmetics.nl of vraag een videocall consult aan!

 

pHabulous solutions!

vita-c-1024x1024

pHabulous solutions!

Vitamine C is essentieel bij het voorkomen van huidveroudering en pigmentveranderingen. pHformula heeft hoog geconcentreerde vitamine C producten ontwikkeld die gecombineerd worden met intensieve hydratatie om de gezondheid van de huid te optimaliseren.

 

meso-c1-1024x871

 

 

GEZICHT EN HALS MESORESURFACING BEHANDELING


11 krachtige ingrediënten in een unieke combinatie voor de ultieme resurfacing behandeling. Een superieure behandeling waarbij verschillende huidproblemen tegelijkertijd kunnen worden aangepakt. Te beginnen met de hals en het decolleté, de probleemgebieden van het gezicht zoals het gebied rond de ogen en de bekende barcode rond de mond. Deze worden behandeld door middel van natuurlijke collageeninductie, gecombineerd met de unieke Transdermal solution (T.D.S.) firming.

 

vita-c-upgrade

 

 

VITA C CONCENTRATED CORRECTIVE SERUM
Een geconcentreerd serum boordevol vitamine C voor een exceptioneel sterke anti-oxidatie. Dankzij de unieke cel tot cel communicatie worden ook dieper gelegen vitale cellen voorzien van een flinke dosis vitamine C.