fb Browlift - V-Cosmetics


V-Cosmetics

Browlift - Browlamniation

What is Brow Lamination?

Brow Lamination, ook wel de Brow Lift genoemd, is een nieuwe innovatieve behandelingen om de wenkbrauwen de perfecte vorm te geven. De resultaten van deze indrukwekkende behandelingen zijn sensationele vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen met een duur van tot wel 2 maanden lang. Brow Lamination is zeer geschikt voor personen waarbij de wenkbrauwharen veschillende richtingen op groeien, wat snel kan leiden tot een ´rommelige´ look. De behandeling temt zelfs de meest stugge en hardnekkige wenkbrauwharen.

 

Omtrent de behandeling is het nog steeds mogelijke om de wenkbrauwen in een ander model te borstelen, het resultaat blijft hierdoor te personaliseren naargelang de gewenste look voor dat moment. De gehele behandeling is slechts 30 minuten van duur. Wanneer u graag de behandeling wilt aanvullen met het shapen/waxen en tinten van de wenkbrauwen, is de duur 45-60 minuten.

Bekijk hieronder de behandelprijzen.

 

 

Nazorg Brow Lamination

De juiste nazorg is minstens zo belangrijk als de behandeling zelf. Uw specialiste zal de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met u doornemen en bespreken en alle tips en tricks met u delen voor een zo langdurig mogelijk resultaat.

Direct na de behandeling dient u de eerste 24 uur water in alle aanraking te vermijden. Hierdoor kan de intensieve Keratine Filler, welke verantwoordelijk is voor het effect van de Brow Lamination, zo goed mogelijk intrekken.

 

 

 

 

 

Brow lift / Brow lamination inclusief waxen/epileren

30 minuten

 
43,50

Brow lift / Brow lamination inclusief waxen/epileren en verven

45 minuten

 
47,50