fb V-Cosmetics - Beauty salon voor filler & botox Rotterdam


V-Cosmetics

Botox & fillers

Botox & fillers

Eén keer per maand, op dinsdagavond van 17:00 uur tot 21:00 uur is Cosmetisch Chirurg Kristel Woltman werkzaam in schoonheidssalon V-Cosmetics. Zij verzorgt de zogeheten injectables, zoals fillers en botox.

Over Kristel Woltman

Kristel heeft haar opleiding geneeskunde gevolgd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Evenals als haar vervolgopleiding tot chirurg. Haar jarenlange ervaring in de cosmetische geneeskunde en de chirurgie maken haar een perfectionistische en gedreven arts. Bovendien heeft Kristel zich weten te specialiseren in injectables.

Huidverzorgings advies

Alle cosmetische en chirurgische behandelingen staan in het teken van natuurlijke schoonheidsverbeteringen. Daar hoort vaak dan ook een vakkundig en persoonlijk huidverzorgingsadvies bij.

 

It is never too early to age elegantly

 

Botuline

Ons gezicht is constant in beweging. De hele dag door gebruiken wij mimiek om ons uit te drukken. Hierdoor ontstaan onder andere dynamische rimpels, zoals bijvoorbeeld de frons, lijntjes op het voorhoofd en de zogenaamde marionetlijnen rondom de mond. Botox, ofwel Botuline Toxine, zorgt er op een veilige manier voor dat de spiercontracties worden geblokkeerd waarmee deze rimpels zullen vervagen.

Botox werkt niet alleen tegen rimpels. Het kan ook worden gebruikt om omlaag hangende mondhoeken te liften of om kleine putjes in de kin te verminderen. Daarnaast werkt het zeer effectief om overmatige transpiratie (zweten) tegen te gaan, bijvoorbeeld bij de oksels, handpalmen of voetzolen. Botox blokkeert namelijk niet alleen de spiercontracties, maar ook de zenuwuiteinden waardoor de zweetklieren geen zweet meer kunnen produceren. Ook knarsetanden kan worden tegengegaan door het gebruik van Botox.

Resultaat

Het effect van een behandeling met Botox zal ongeveer tussen de 3 en 6 maanden zichtbaar blijven. Voor langdurig resultaat is het daarom van belang om de behandeling regelmatig (om de 3-4 maanden) te herhalen.

Vraag nu een geheel vrijblijvend consult aan.

 

Fillers

Met het verstrijken van de tijd, verliest de huid aan volume. Dit kan zorgen voor een vermoeid uiterlijk en kan u ouder laten ogen dan u uzelf voelt. Door fillers op een strategsiche manier aan te brengen, kan het volume worden teruggebracht in de huid. De gezichtscontour zal zo verbeteren en de huid wordt strakker. Door gebruik te maken van verschillende soorten fillers wordt een mooi, natuurlijk en subtiel resultaat verkregen.

Fillers zijn injectables op basis van hyaluronzuur, die net onder de huid worden geplaatst. De meest bekende toepassingen zijn de neus-lippen plooi, het accentueren van de jukbeenderen, lachrimpels verminderen en het vergroten van de lippen. Afhankelijk van uw wensen zal de Cosmetisch Chirurg u adviseren welk soort filler en welke behandelmethode het beste bij u past.

Cosmetisch Chirurg Kristel Woltman maakt gebruik van afbreekbare fillers, gebaseerd op lichaamseigen of natuurlijke stoffen. Hierdoor kan op een geheel veilige manier een mooi resultaat worden bereikt.

Resultaat

Hoe lang het resultaat zichtbaar blijft is afhankelijk van het type filler, het behandelde gebied en hoe snel uw metabolisme werkt. Over het algemeen hebben de fillers een werkingsduur van zes tot twaalf maanden. Het is dan ook belangrijk om de behandeling regelmatig te blijven herhalen met een touch-up.

Vraag nu een geheel vrijblijvend consult aan met Kristel Woltman.

Botuline

 
  • 1/2 zone: neus bruglijntjes / kin / ontbloot tandvlees€ 55,00
  • 1 zone: frons / voorhoofd / kraaienpootjes€ 99,00
  • 2 zones: combinatie van meerdere zones€ 198,00
  • 3 zones: combinatie van meerdere zones€ 285,00
  • Tanden knarsen€ 200,00
  • Transpiratie oksels€ 400,00

Fillers

Prijs per ml.

 
  • Stylage S: fijne lijntjes / liplijntjes / traangoot€ 250,00
  • Stylage M: lippen / neusplooi / marionetlijnen / mondhoek€ 280,00
  • Stylage L: neusplooi / jukbeen / wangen€ 300,00
  • Stylage XL: wangen / kaaklijn€ 325,00