fb V-Cosmetics - Beauty salon voor filler & botox Rotterdam


V-Cosmetics

Botox & fillers

Botox & fillers

 

It´s never too early to age elegantly

Eén keer per maand, op dinsdagavond van 17:00 uur tot 21:00 uur is Cosmetisch Chirurg Branka Martijn werkzaam in schoonheidssalon V-Cosmetics. Zij verzorgt de zogeheten injectables, zoals fillers, botox en hairfillers van DR. CYJ HAIR FILLER.

 

Over Branka Martijn

Drs. Branka heeft jaren in diverse ziekenhuizen en esthetische klinieken gewerkt, onder andere als anesthesioloog en intensive care specialist. Na haar studie geneeskunde en specialisaties tot anesthesioloog en intensivist, heeft zij diverse opleidingen gevolgd op het gebied van cosmetische geneeskundige en esthetische behandelingen. Inmiddels heeft zij ruim 10 jaar ervaring in het vak.

*Alvast een tipje van de sluier: Drs. Branka Martijn zal het behandelaanbod bij V-Cosmetics uitbreiden met  o.a. Profhilo en Skin Boosters.

 

Onze huid krijgt op dagelijkse basis veel te verduren en we worden allemaal ouder. Zichtbare tekenen hiervan kunnen storend zijn en invloed hebben op hoe je je van binnen voelt. Drs. Branka begrijpt dat ons uiterlijk voor veel mensen de afgelopen decennia steeds belangrijker is geworden. Als cosmetisch arts kijkt zij dan ook niet alleen naar die ene rimpel of oneffenheid. Haar doel is altijd om je meer zelfvertrouwen te geven en ervoor te zorgen dat je lekkerder in je vel zit.

Daarnaast helpt zij je in het bijzonder wanneer je prikangst ervaart. Wil je graag een cosmetische behandeling ondergaan maar houdt de prikangst je tegen? Bij Drs. Branka ben je in goede handen! Drs. Branka Martijn zal bij ons werkzaam zijn op de laatste dinsdag van de maand van 17:00 tot 21:00 uur.

 

 

Botuline

De hele dag door gebruiken wij mimiek om ons uit te drukken, waardoor ons gezicht constant in beweging is. Hierdoor ontstaan onder andere dynamische rimpels, zoals bijvoorbeeld de frons, lijntjes op het voorhoofd en de zogenoemde marionetlijnen rondom de mond.

Botox, ook wel Botuline Toxine genoemd, zorgt op een veilig manier ervoor dat de spiercontracties geblokkeerd worden, waardoor deze rimpels zullen vervagen. Botox werkt niet alleen tegen rimpels, maar is ook inzetbaar om hangende mondhoeken te liften of om kleine putjes in de kin te minderen. Daarnaast werkt Botox zeer effectief overmatige transpiratie (zweten) tegen te gaan, bijvoorbeeld onder de oksels, handpalmen of voetzolen. Botox blokkeert namelijk niet alleen de spiercontracties, maar ook de zenuwuiteinden waardoor de zweetklieren geen zweet meer zullen produceren. Eveneens kan knarsetanden worden tegengegaan door het gebruik van Botox.

Het effect van de behandeling met Botox zal circa tussen de drie en zes maanden zichtbaar zijn. Voor langdurig resultaat is het hierom van belang om de behandeling regelmatig (om de drie á vier maanden) te herhalen.

Vraag nu een geheel vrijblijvend consult aan.

 

 

 

Fillers

Met het verstrijken van de tijd, verliest de huid haar volume. Dit kan zorgen voor een vermoeid uiterlijk en kan u ouder laten ogen dan dat u zichzelf voelt. Door fillers op een strategische manier in te brengen, kan het volume worden teruggewonnen in de huid. De gezichtscontour zal hierdoor verbeteren en de huid wordt strakker.

Door het gebruik van verschillende soorten fillers, wordt een mooi, natuurlijk en subtiel resultaat verkregen. Fillers zijn injectables op basis van hyaluronzuur, welke vlak onder de huid geplaatst worden. De meest populaire en bekende toepassing zijn de neus-lippenplooi, het accentueren van de jukbeenderen, lachrimpels verminderen en het vergroten van de lippen. Afhankelijk van uw wens zal de cosmetisch chirurg u adviseren welke soort filler met welke behandeling het beste voor u is. Cosmetisch chirurg Kristel Woltman maakt gebruik van biologisch afbreekbare fillers, welke gebaseerd zijn op lichaamseigen of natuurlijke ingrediënten. Hierdoor kan op een geheel veilige manier een mooi resultaat bereikt worden.

Hoe lang dit resultaat behouden blijft is afhankelijk van het type filler, het te behandelen gebied en hoe snel uw metabolisme werkt. Over het algemeen hebben de fillers een werkingsduur van zes tot 12 maanden. Het is dan ook belangrijk om de behandeling regelmatig te blijven herhalen door middel van een touch-up.

Vraag nu een geheel vrijblijvend consult aan met Drs. Branka Martijn

DR. CYJ HAIR Fillers

 

DR. CYJ HAIR Filler is een nieuwe medische effectieve behandeling tegen erfelijke haaruitval gebaseerd op peptidentechnologie. Het haaruitvalproces wordt afgeremd of gestopt, hergroei van haar wordt gestimuleerd, de haardichtheid en haardikte verbeteren evenals de kwaliteit van de haren.

Werkingsmechanisme

 

Het product wordt geïnjecteerd in de hoofdhuid en heeft een 4-voudige werking:

  • haargroeistimulatie: activatie haarstamcellen
  • remmen van de haaruitval: remt de vorming van BMP4 en DKK-1, de belangrijkste factoren bij haarverlies
  • antioxidant: vrije radicalen of oxidatieve stress is naast hormonen een belangrijke factor die de haarwortel verzwakt
  • stimulatie angiogenese: een betere doorbloeding van de hoofdhuid zorgt dat de haarwortel voldoende voeding krijgt door nieuwe bloedvatvorming.

pastedGraphic.png

 

 

Dr.CYJ Hair Filler is een nieuwe effectief product in de strijd tegen haaruitval gebaseerd op een gepatenteerde formule van 7 revolutionaire peptiden. De innovatie van DR.CYJ Hair Filler is niet alleen de samenstelling, maar ook de nieuwe gepatenteerde Caregen-technologie van “Sustained Release Technology”. Dit is een complete doorbraak in de manier waarop actieve ingrediënten worden afgeleverd. De minimale dosis geconcentreerde formulering wordt nog 2 weken na de behandeling in de huid gehandhaafd, wat zorgt voor een langzame afgifte en penetratie van de actieve ingrediënten op lange termijn.

pastedGraphic.png

Resultaten

Met een eerste behandelsessie met DR. CYJ Hair Filler is het aannemelijk dat het haaruitvalproces al wordt geremd. De volgende sessies stimuleren de bloedsomloop en revitaliseren de haarzakjes, waardoor het haargroeiproces wordt versneld en dikkere en stevigere haren kunnen terug groeien.

Uit klinisch onderzoek, is gebleken dat na 8 weken de haardichtheid gemiddeld met 22,23% en de haardikte met 26% toeneemt in vergelijking met de situatie voor de behandeling.