fb V-Cosmetics - Beauty salon voor filler & botox Rotterdam


V-Cosmetics

Botox & fillers

Botox & fillers

Botox & fillers

 

It´s never too early to age elegantly

Eén keer per maand, op dinsdagavond van 17:00 uur tot 21:00 uur is Cosmetisch Chirurg Kristel Woltman werkzaam in schoonheidssalon V-Cosmetics. Zij verzorgt de zogeheten injectables, zoals fillers en botox.

 

 

Over Kristel Woltman

Kristel heeft haar opleiding geneeskunde gevolgd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Evenals als haar vervolgopleiding tot chirurg. Haar jarenlange ervaring in de cosmetische geneeskunde en de chirurgie maken haar een perfectionistische en gedreven arts. Bovendien heeft Kristel zich weten te specialiseren in injectables.

 

 

Huidverzorgingsadvies

Alle cosmetische en chirurgische behandelingen staan in het teken van natuurlijke schoonheidsverbeteringen. Daar hoort dan ook vaak een vakkundig en persoonlijk huidverzorgingsadvies naast.

 

 

 

Botuline

De hele dag door gebruiken wij mimiek om ons uit te drukken, waardoor ons gezicht constant in beweging is. Hierdoor ontstaan onder andere dynamische rimpels, zoals bijvoorbeeld de frons, lijntjes op het voorhoofd en de zogenoemde marionetlijnen rondom de mond.

Botox, ook wel Botuline Toxine genoemd, zorgt op een veilig manier ervoor dat de spiercontracties geblokkeerd worden, waardoor deze rimpels zullen vervagen. Botox werkt niet alleen tegen rimpels, maar is ook inzetbaar om hangende mondhoeken te liften of om kleine putjes in de kin te minderen. Daarnaast werkt Botox zeer effectief overmatige transpiratie (zweten) tegen te gaan, bijvoorbeeld onder de oksels, handpalmen of voetzolen. Botox blokkeert namelijk niet alleen de spiercontracties, maar ook de zenuwuiteinden waardoor de zweetklieren geen zweet meer zullen produceren. Eveneens kan knarsetanden worden tegengegaan door het gebruik van Botox.

Het effect van de behandeling met Botox zal circa tussen de drie en zes maanden zichtbaar zijn. Voor langdurig resultaat is het hierom van belang om de behandeling regelmatig (om de drie á vier maanden) te herhalen.

Vraag nu een geheel vrijblijvend consult aan.

 

 

 

Fillers

Met het verstrijken van de tijd, verliest de huid haar volume. Dit kan zorgen voor een vermoeid uiterlijk en kan u ouder laten ogen dan dat u zichzelf voelt. Door fillers op een strategische manier in te brengen, kan het volume worden teruggewonnen in de huid. De gezichtscontour zal hierdoor verbeteren en de huid wordt strakker.

Door het gebruik van verschillende soorten fillers, wordt een mooi, natuurlijk en subtiel resultaat verkregen. Fillers zijn injectables op basis van hyaluronzuur, welke vlak onder de huid geplaatst worden. De meest populaire en bekende toepassing zijn de neus-lippenplooi, het accentueren van de jukbeenderen, lachrimpels verminderen en het vergroten van de lippen. Afhankelijk van uw wens zal de cosmetisch chirurg u adviseren welke soort filler met welke behandeling het beste voor u is. Cosmetisch chirurg Kristel Woltman maakt gebruik van biologisch afbreekbare fillers, welke gebaseerd zijn op lichaamseigen of natuurlijke ingrediënten. Hierdoor kan op een geheel veilige manier een mooi resultaat bereikt worden.

Hoe lang dit resultaat behouden blijft is afhankelijk van het type filler, het te behandelen gebied en hoe snel uw metabolisme werkt. Over het algemeen hebben de fillers een werkingsduur van zes tot 12 maanden. Het is dan ook belangrijk om de behandeling regelmatig te blijven herhalen door middel van een touch-up.

Vraag nu een geheel vrijblijvend consult aan met Kristel Woltman.

Botuline

 
  • 1/2 zone: neus bruglijntjes / kin / ontbloot tandvlees€ 55,00
  • 1 zone: frons / voorhoofd / kraaienpootjes€ 99,00
  • 2 zones: combinatie van meerdere zones€ 198,00
  • 3 zones: combinatie van meerdere zones€ 285,00
  • Tanden knarsen€ 200,00
  • Transpiratie oksels€ 400,00

Fillers

Prijs per ml.

 
  • Stylage S: fijne lijntjes / liplijntjes / traangoot€ 250,00
  • Stylage M: lippen / neusplooi / marionetlijnen / mondhoek€ 280,00
  • Stylage L: neusplooi / jukbeen / wangen€ 300,00
  • Stylage XL: wangen / kaaklijn€ 325,00