fb V-Cosmetics - Ontspanning of sport massage Rotterdam


V-Cosmetics

Lichaamsmassages

Lichaamsmassages

Heeft u regelmatig last van uw nek of rug? Door overmatige stressfactoren kunnen de klachten in uw spieren flink oplopen. Bij V-Cosmetics streven we daarom naar een massage die u nooit meer zult vergeten. Pijnlijke knopen en stijve spieren zullen na één behandeling al flink verminderen. Door verschillende massagetechnieken, drukpunten en rek- en strekoefeningen na de behandeling, zal de doorbloeding toenemen. Daardoor kunnen de afvalstoffen beter worden afgevoerd. Hierdoor zullen uw klachten na twee dagen voelbaar afnemen.

Ontspanning is de beste stress bestrijder

 

Ontspanningsmoment

Onze masseuse bespreekt voorafgaand de behandeling uw wensen en/of klachten, om de behandeling zo gepersonaliseerd mogelijk te maken. Ook kunnen de massages uiteraard minder intensief worden uitgevoerd, zodat het een echt ontspanningsmoment voor u wordt.

Weet u niet zeker welk type massage geschikt voor u is? Neemt u dan gerust contact met ons op. Of vraag onze specialiste om advies voor u de behandeling ondergaat.

 

Mini massage

30 min
30,00

Heeft u specifieke klachten in de rug, nek, schouders of benen? Dan is de mini massage de perfecte uitkomst voor een intensieve behandeling waarbij er direct gewerkt wordt op vastzittende spieren of knopen.

Basis massage

45 min
45,00

Wenst u een massage waarbij er meerdere spiergroepen en lichaamsdelen worden behandeld? Dan is deze basis massage een effectieve manier om te ontspannen maar tegelijkertijd te werken op klachten.

Deluxe massage

60 min
60,00

Heeft u niet genoeg aan een deelmassage, maar wenst u een gehele lichaamsmassage? De deluxe massage biedt net even dat extra stukje aandacht voor het lichaam. Deze massage kan zowel voor sportmassage als ontspanningsmassage worden geboekt.