fb V-Cosmetics - Ontspanning of sport massage Rotterdam


V-Cosmetics

Relax, Renew, Revive

Door onder andere stressfactoren kunnen klachten in uw spieren heftig oplopen. Bij V-Cosmetics wordt gestreven naar een massage die u nooit meer zal vergeten. Pijnlijke knopen en stijve spieren zullen na één behandeling al aanzienlijk verminderen. Door gebruik van verschillende massagetechnieken, drukpunten en rek- en strekoefeningen afgaand de behandeling, zal de doorbloeding gestimuleerd worden, waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. Door deze reactie zullen uw klachten na twee dagen voelbaar afnemen.

 

Relax the mind,

Renew the body,

Revive the soul.

 

Ontspanningsmoment

Voorafgaand de behandeling kunt u uw wensen en/of klachten met onze masseuse bespreken, om zo de behandeling te personaliseren naar uw verwachting. De massages kunnen variëren in drukklasse, een minder intensieve massage kan uitgevoerd worden voor een waar ontspanningsmoment. Terwijl een stevigere en meer intensieve massage ervoor zorgt dat uw spieren volledig los gemaakt worden. Als u niet zeker bent welk type massage voor u geschikt is. Neemt u dan gerust contact met ons op. Of vraag onze specialiste om advies voor u de behandeling ondergaat.

 

Mini massage

30 min
32

Heeft u specifieke klachten in de rug, nek, schouders of benen? Dan is de mini massage de perfecte uitkomst voor een intensieve behandeling waarbij er direct gewerkt wordt op vastzittende spieren of knopen.

Basis massage

45 min
47

Wenst u een massage waarbij er meerdere spiergroepen en lichaamsdelen worden behandeld? Dan is deze basis massage een effectieve manier om te ontspannen maar tegelijkertijd te werken op klachten.

Deluxe massage

60 min
62

Heeft u niet genoeg aan een deelmassage, maar wenst u een gehele lichaamsmassage? De deluxe massage biedt net even dat extra stukje aandacht voor het lichaam. Deze massage kan zowel voor sportmassage als ontspanningsmassage worden geboekt.