fb Permanente make-up - V-Cosmetics


V-Cosmetics

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up is een revolutionaire pigmentatiemethode waarmee hypoallergene pigmenten met een ultra dunne naald in de dermale laag van de huid worden aangebracht. Het doel van deze procedure is het verbeteren van het uiterlijk, het zelfbeeld, het verhogen van zelfvertrouwen, het zorgen voor een meer actieve levensstijl en het geven van meer persoonlijke vrijheid en tijdbesparing tijdens de uiterlijke verzorging.

De behandeling is bij zowel vrouwen als mannen een uitkomst. Door de micropigmentatie kan er met kleur op de juiste plaatsen een accent worden gelegd. De behandeling is naast een uitkomst op het gebied van gemak ook ideaal voor klanten met trillende handen, een visuele beperking, make-up allergie of gevoelige ogen.

 

Keep calm, my eyebrows are rainproof 

 

Microblading VS. Naaldmodule

Er zijn verschillende manieren voor het zetten van de perfecte wenkbrauwen.
V-Cosmetics werkt met de mesjes techniek (microblading) of machinaal. Met mesjes is het mogelijk flinterdunne ‘neppe’ wenkbrauw haartjes te creëren voor een zeer natuurlijk effect op de wenkbrauwen. Deze techniek is niet voor ieder huidtype geschikt, waarom wij ook machinaal te werk gaan. Wanneer de huid verouderd is, of bij een vet/dik huidtype zullen de mesjes niet goed in de huid kunnen hechten waardoor de wenkbrauwen compleet vervagen. Bij gebruik van de machine wordt het pigment dieper in de huid gebracht. Ook kunnen er op deze manier zeer realistische haartjes worden nagebootst. Doordat de machine dieper en steviger werkt is dit mogelijk bij ieder huidtype.

 

Powderbrows

De nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up heet Powder-Brows, of ook wel Ombre-Brows genoemd. Bij deze techniek worden er allerlei minuscule pixels in de huid gepigmenteerd. Doordat hierbij het pigment in meerdere lagen wordt opgebouwd, krijgt u prachtige volle wenkbrauwen als eind resultaat.

 

Consult

Voorafgaand de afspraak voor de Permanente Make-up behandeling adviseren wij u een consult afspraak te maken. Tijdens dit consult worden uw medische gegevens doorgenomen en nazorg en risico formulieren besproken. Ook bespreken wij voorafgaand de behandeling uw verwachtingen en welke techniek het beste bij uw wensen aansluit. Maak hier een afspraak voor uw consult.

 

Pigmenten

Veel vrouwen krijgen te maken met ´verkleurde permanente make-up wenkbrauwen´.
Dit is het gevolg van onzuivere pigmenten, dat wil zeggen dat de pigmenten ijzeroxides en metalen bevatten. Wanneer een pigment ijzeroxide bevat zal deze in de huid gaan oxideren. Ookwel roesten genoemd. Roest doet de wenkbrauwen rood/oranje verkleuren en zal nooit meer uit de huid verdwijnen.  Wanneer een pigment zware metalen bevat kan dit grote schade aan uw gezondheid veroorzaken. Wanneer u een MRI- of CT-scan moet ondergaan kan dit de huid zo irriteren dat er zelfs brandwonden kunnen ontstaan.
Bij V-Cosmetics wordt uitsluitend gewerkt met de pigmenten van Swiss-Color. Deze bevatten de hoogste zuiverheid en zijn dus helemaal vrij van deze schadelijke stoffen. Doe altijd eerst uw research en stel de kwaliteit bovenop. 

 

Golden Ratio Techniek

Voorafgaand de behandeling wordt de juiste vorm bepaald door het volgen van de botstructuur van het gelaat. Dit doen we bij V-Cosmetics door gebruik te maken van de ‘Golden Ratio’ (of gulden snede) techniek. Bij de Golden Ratio techniek wordt er goed gekeken naar de universele verhoudingen in het gezicht. Zo kan de perfecte vorm worden gecreëerd en zorgen wij ervoor dat de wenkbrauwen 100% symmetrisch uitgetekend worden voordat de behandeling van start gaat. Nadat wij van u hebben vernomen dat deze vorm is wat u wenst, zullen wij starten met pigmenteren. Benieuwd naar de voor en na foto’s van voorgaande PMU behandelingen? Klik dan hier.

 

Duurzaamheid en procedure van PMU

De resultaten blijven tussen de één en drie jaar mooi zitten;

Een jaarlijkse touch-up voor een blijvend mooi resultaat wordt aanbevolen;

We tekenen de wenkbrauwen met een potlood tot u helemaal tevreden bent;

We kiezen samen de kleur die het best bij uw eigen haarkleur en huidskleur past.

 

Nazorg instructies

Vooraf aan de behandeling:
24 uur voor de geplande behandeling geen koffie drinken en geen alcohol of drugs gebruiken.
Mocht je niet met de auto komen, neem een paraplu en/of pet mee voor de zekerheid mocht het regenen na de behandeling.

De eerste 7 dagen het behandelde gebied niet nat maken! Ook is het belangrijk dat de eerste 7 dagen:

– De huid droog dient te blijven. U mag geen water, lotion, make-up remover of make-up over het behandelde gebied aanbrengen.
– Zorg dat het behandelde gebied niet in aanraking komt met de zon.
– Raak de wenkbrauwen niet aan met de handen, dit om infecties te voorkomen.
– Na enkele dagen kunnen er kleine korstjes ontstaan, trek deze er niet af! Laat de huid de korstjes zelf afstoten. Hierna zal de kleur wat lichter worden.
– Als alle korstjes eraf zijn mogen de wenkbrauwen weer helemaal nat worden.
– Niet intensief sporten/zweten.
– Geen make-up Pas als alle korstjes eraf zijn.

De eerste 30 dagen:
– Gebruik geen wonddesinfectie middelen.
– Breng geen pleister of ander verband aan. Ook geen muts of sjaal erover heen.
– Nadat de korstjes eraf zijn blijft de huid gevoelig, smeer daarom altijd goed in met een SPF50 om kleurverschil te voorkomen.
– Onderga geen heftige gezichtsbehandelingen.
– Gebruik geen retinol (Vitamine A) rondom het behandelde gebied.
– Mochten de wenkbrauwen erg jeuken of irriteren, breng een dun laagje zalf ,die je van mij hebt ontvangen, aan met een wattenstaafje, nooit met de handen!
– Vermijdt de zonnebank, sauna, bubbelbaden en stoombaden.

LET OP: neem contact op met uw huisarts bij extreme roodheid, zwellingen, bloedingen, wondvocht, kleurverandering of chronische pijn.

 

 

 

PMU Wenkbrauwen

 
 • Powderbrows€ 345,00

De bovenstaande PMU behandelingen zijn inclusief één na behandeling binnen 8 weken. Deze tweede behandeling is noodzakelijk voor een optimaal en langdurig resultaat.

Touch - Up Wenkbrauwen

 
 • Touch-Up binnen 6 maanden€ 95,00
 • Touch-Up binnen 2 jaar€ 195,00

De genoemde tarieven gelden alleen als de PMU bij V-Cosmetics geplaatst is en binnen het genoemde tijdbestek.

PMU Eyeliner

 
 • Infralash eyeliner boven en onder295,00
 • Infralash eyeliner boven of onder195,00
 • Small eyeliner | Boven en onder€ 295,00
 • Small eyeliner | Boven€ 215,00
 • Small eyeliner | Onder€ 185,00

De bovenstaande PMU behandelingen zijn inclusief één na behandeling binnen 8 weken. Deze tweede behandeling is noodzakelijk voor een optimaal en langdurig resultaat.

Touch-Up Eyliner

 
 • Touch - Upbinnen 3 maanden Infralash eyeliner75,00
 • Touch-Up binnen 3 maanden€ 60,00
 • Touch-Up binnen 6 maanden€ 90,00
 • Touch-Up binnen 1-2 jaar€ 145,00

De genoemde tarieven gelden zowel voor de onder eyeliner als de boven eyeliner en alleen als de PMU bij V-Cosmetics geplaatst is, binnen het genoemde tijdbestek.