fb Microblading - V-Cosmetics


V-Cosmetics

Microblading

Microblading

Microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Met microblading kunnen we de perfecte natuurlijke wenkbrauw creëren. We tekenen elk haartje individueel met een microblading-blade en kiezen de juiste kleur pigment als uw natuurlijke wenkbrauwharen, zodat u het meest natuurlijke resultaat krijgt. We kijken naar de vorm van het gezicht en volgen de eigen haargroei richting.

Benieuwd naar de voor en na foto’s van voorgaande microblading behandelingen? Klik dan hier.

 

Keep calm, my eyebrows are rainproof

 

Golden Ratio Techniek

Voorafgaand de behandeling bepalen we de juiste vorm door het volgen van de  botstructuur. Dit doen we bij V-Cosmetics door gebruik te maken van de ‘Golden Ratio’ (of gulden snede) techniek. Bij de Golden Ratio techniek wordt er goed gekeken naar de universele verhoudingen in het gezicht. Zo kan de perfecte vorm worden gecreëerd en kunt u er zeker van zijn dat u met prachtig symmetrische wenkbrauwen de deur uit loopt!

 

Consult

Voor het maken van een afspraak voor de microblading behandeling adviseren wij u een consult afspraak te maken voor het doornemen van uw medische gegevens, nazorg en risico formulieren. Dit kan zowel in de winkel als telefonisch.

Maak hier een afspraak voor uw consult.

 

Duurzaamheid en de procedure van microblading

  • De resultaten blijven tussen de 1 en 3 jaar mooi zitten
  • Een jaarlijkse touch-up voor een blijvend mooi resultaat wordt aanbevolen
  • We tekenen de wenkbrauwen met een potlood tot u helemaal tevreden bent
  • We kijken of de wenkbrauwen symmetrisch zijn d.m.v. een fotoprogramma
  • We kiezen samen de kleur die het best bij uw eigen haarkleur en huidskleur past

 

Nazorg instructies

Tijdens het zetten van permanente make-up wordt de huid beschadigd waardoor u dit dient te verzorgen als een wondje. Het gehele genezingsproces duurt gemiddeld 6 weken.

Voor het beschermen van de wenkbrauwen brengt u 2 maal per dag vaseline aan met een wattenstaaf. Daarnaast mag de huid 2 dagen na de behandeling niet nat worden.  Na deze 2 dagen kunt u de huid rondom de wenkbrauwen voorzichtig reinigen met lauw water en drogen met een schone handdoek. Tijdens het genezingsproces ontstaan er lichte korstjes, belangrijk is dat u hier niet aanzit en de huid niet afdekt met make-up, pleisters, verband of mutsen/petten. Vermijd minimaal 2 weken na de behandeling ook sauna’s, zwembaden, zonlicht of zonnebank. Na 6 en binnen 8 weken wordt er een touch-up behandeling geadviseerd voor een optimaal resultaat.

 

 

Microblading

 
  • Microblading € 295,00
  • Touch up binnen 2 jaar€ 145,00

De microblading behandeling is inclusief consult en een touch-up behandeling binnen 8 weken