fb Permanente make-up (PMU) - V-Cosmetics


V-Cosmetics

Permanente make-up (PMU)

Permanente make-up (PMU)

PMU Naaldmodule voor wenkbrauwen of eyeliner

Permanente make-up is een revolutionaire pigmentatiemethode waarmee hypoallergene pigmenten met een ultra dunne naald in de dermale laag van de huid worden aangebracht. Het doel van deze procedure is het verbeteren van het uiterlijk en zelfbeeld, het verhogen van zelfvertrouwen het zorgen voor een meer actieve levensstijl en het geven van meer persoonlijke vrijheid en tijdbesparing bij de uiterlijke verzorging.
De behandeling is bij zowel vrouwen als mannen een uitkomst. Door de micropigmentatie kan er met kleur op de juiste plaatsen een accent gelegd worden. De behandeling is naast een uitkomst op het gebied van gemak, ook ideaal voor klanten met trillende handen, een visuele beperking, make-up allergie of gevoelige ogen.

Microblading

Permanente make-up voor op de wenkbrauwen kan zowel met de naald als met de blade techniek worden toegepast. Dit wordt microblading genoemd.

Microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Met microblading kunnen we de perfecte natuurlijke wenkbrauw creëren. We tekenen elk haartje individueel met een microblading-blade en kiezen de juiste kleur pigment als uw natuurlijke wenkbrauwharen, zodat u het meest natuurlijke resultaat krijgt. We kijken naar de vorm van het gezicht en volgen de eigen haargroei richting.

Benieuwd naar de voor en na foto’s van voorgaande microblading behandelingen? Klik dan hier.

 

Keep calm, my eyebrows are rainproof

 

Golden Ratio Techniek

Voorafgaand de behandeling bepalen we de juiste vorm door het volgen van de  botstructuur. Dit doen we bij V-Cosmetics door gebruik te maken van de ‘Golden Ratio’ (of gulden snede) techniek. Bij de Golden Ratio techniek wordt er goed gekeken naar de universele verhoudingen in het gezicht. Zo kan de perfecte vorm worden gecreëerd en kunt u er zeker van zijn dat u met prachtig symmetrische wenkbrauwen de deur uit loopt!

Consult

Voorafgaand de afspraak voor de permanente make-up behandeling adviseren wij u een consult afspraak te maken voor het doornemen van uw medische gegevens, nazorg en risico formulieren. Ook bespreken wij voorafgaand de behandeling uw verwachtingen en welke techniek het beste bij uw wensen aansluit.

Maak hier een afspraak voor uw consult.

 

Duurzaamheid en de procedure van permanente make-up

 • De resultaten blijven tussen de 1 en 3 jaar mooi zitten
 • Een jaarlijkse touch-up voor een blijvend mooi resultaat wordt aanbevolen
 • We tekenen de wenkbrauwen met een potlood tot u helemaal tevreden bent
 • We kijken of de wenkbrauwen symmetrisch zijn d.m.v. een fotoprogramma
 • We kiezen samen de kleur die het best bij uw eigen haarkleur en huidskleur past

 

Nazorg instructies

Tijdens het zetten van permanente make-up wordt de huid beschadigd waardoor u dit dient te verzorgen als een wondje. Het gehele genezingsproces duurt gemiddeld 6 weken.

Voor het beschermen van de pmu op de oogleden of de wenkbrauwen brengt u 2 maal per dag vaseline aan met een wattenstaaf. Daarnaast mag de huid 2 dagen na de behandeling niet nat worden.  Na deze 2 dagen kunt u de huid rondom het behandelde gebied voorzichtig reinigen met lauw water en drogen met een schone handdoek. Tijdens het genezingsproces ontstaan er lichte korstjes, belangrijk is dat u hier niet aanzit en de huid niet afdekt met make-up, pleisters, verband of mutsen/petten. Vermijd minimaal 2 weken na de behandeling ook sauna’s, zwembaden, zonlicht of zonnebank. Na 6 en binnen 8 weken wordt er een touch-up behandeling geadviseerd voor een optimaal resultaat.

 

 

PMU Wenkbrauwen

 
 • Hairstrokes met naaldmodule€ 295,00
 • Microblading€ 295,00
 • Powderbrows€ 295,00

De bovenstaande PMU behandelingen zijn inclusief één na behandeling binnen 8 weken. Deze tweede behandeling is noodzakelijk voor een optimaal en langdurig resultaat.

Touch - Up Wenkbrauwen

 
 • Touch-Up binnen 3 maanden€ 60,00
 • Touch-Up binnen 6 maanden€ 90,00
 • Touch-Up binnen 1-2 jaar€ 145,00

De genoemde tarieven gelden alleen als de PMU bij V-Cosmetics geplaatst is en binnen het genoemde tijdbestek.

PMU Eyeliner

 
 • Boven en onder€ 295,00
 • Boven€ 215,00
 • Onder€ 185,00

De bovenstaande PMU behandelingen zijn inclusief één na behandeling binnen 8 weken. Deze tweede behandeling is noodzakelijk voor een optimaal en langdurig resultaat.

Touch-Up Eyliner

 
 • Touch-Up binnen 3 maanden€ 60,00
 • Touch-Up binnen 6 maanden€ 90,00
 • Touch-Up binnen 1-2 jaar€ 145,00

De genoemde tarieven gelden zowel voor de onder eyeliner als de boven eyeliner en alleen als de PMU bij V-Cosmetics geplaatst is, binnen het genoemde tijdbestek.