fb NIEUW BY V | Browlamination - Browlift - V-Cosmetics


V-Cosmetics

NIEUW BY V | Browlamination – Browlift

NIEUW BY V | Browlamination – Browlift

Voordelen

Brow Lamination, ook wel de Brow Lift genoemd, is een nieuwe, innovatieve behandeling om de wenkbrauwen de perfecte vorm te geven! Het resultaat van deze indrukwekkende behandeling zijn vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen en dat tot wel twee maanden lang! Brow Lamination is ideaal voor personen waarbij de wenkbrauwharen in verschillende richtingen groeien, wat snel kan resulteren in een ‘rommelige’ look. De Brow Lamination temt zelfs de meest stugge wenkbrauwharen!

Na de behandeling is het nog steeds mogelijk om de wenkbrauwen in een ander model te borstelen, het resultaat blijft dus te personaliseren naargelang de gewenste look voor die dag. De gehele behandeling duurt slecht 30 minuten, inclusief shapen/waxen en tinting 45-60 minuten.

Bekijk hier de behandelprijzen.

Verzorging

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf. Uw specialiste zal de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met u bespreken en u alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van de prachtige wenkbrauwen.

Na de behandeling dient u de eerste 24 uur water en alle aanraking te vermijden, zo kan de intensieve Keratine Filler goed intrekken.