fb Chantal - V-Cosmetics


V-Cosmetics

Chantal

Chantal

 

Expertise:

Chantal maakt sinds 2019 onderdeel uit van team V-Cosmetics als Allround schoonheidsspecialiste en wimper expert. Chantal haar passie ligt vooral bij behandelingen waarbij het resultaat direct zichtbaar is. Zoals henna brows, wimperlifting, wimperextensions en permanente make-up. Onze enthausiaste Chantal is graag op de hoogte van alle In’s & Out’s wat betreft behandelingen en ziet niets liever dan de cliënt met een grote glimlach de salon verlaten.

 

Emergence of passion

De interesse in uiterlijke verzorging kwam als jong meisje al sterk in mij naar boven. ‘s Middags deed ik niets liever dan maskertjes aanbrengen en nagels lakken met mijn vriendinnen. Toen het tijd werd om een studie richting te kiezen was de keuze al snel gemaakt om de beauty branche in te gaan. Eindelijk kon ik mijn passie achternagaan. Na het afronden van mijn studie volg ik nog steeds maar al te graag cursussen en trainingen om mijn kennis te verbreden en te optimaliseren.

 

Skin passport

Huidtype: Gecombineerd, vette T- zone, vochtarm

Huidconditie: Doordat mijn huid soms wat gevoelig kan zijn, let ik extra goed op de ingrediënten in een product. Alcohol & parfum verwerkt in sommige huidverzorgingsmerken veroorzaken direct roodheden en irritaties. Doordat de producten van pHformula een hoge kwaliteit zuren en vitamines bevatten reageert mijn huid hier goed op.

Om mijn huid optimaal te verzorgen en goed te reinigen gebruik ik elke dag de E.X.F.O. Cleanse. Deze reiniging op basis van papaja enzymen is verzachtend voor mijn huid en verwijderd alle make-up resten en vuil van buitenaf. Ook gaat de reiniging mijn huid gelijk licht exfoliëren door de Lactobionic accid, deze gebruik ik dan ook graag één maal per week als nachtmasker voor een optimale dieptereiniging. Ik gebruik voor ‘s nachts de A.C.T.I.V.E. Formula om mijn protonen aangevuld te houden waardoor mijn huidbehandelingen een nog beter effect hebben. Overdag gebruik ik de A.C. Recovery, deze heeft een antibacteriële werking om zo mijn ontstekingen onder controle te houden, En als dag en nacht verzorging gebruik ik de P.O.S.T. Recovery Cream om mijn huid optimaal te hydrateren, deze creme is voor mij echt een comfort creme, voelt heerlijk zacht en vol, zonder dat dit een vettig laagje op mijn huid achterlaat.

Favoriete producten: E.X.F.O. Cleanse, A.C. Recovery en P.O.S.T. Recovery Cream.