fb Dominique - V-Cosmetics


V-Cosmetics

Dominique

Dominique

Expertise: Dominique maakt sinds 2017 onderdeel uit van team V-Cosmetics als allround schoonheidsspecialiste en pedicure. Dominique is de creatieveling van ons. Zij doet de sociale media van V-Cosmetics zoals Instagram en de nieuwsbrief. Naast werken achter de schermen doet ze nog veel liever behandelingen in de salon! Zo kunt u bij haar terecht voor een ontspannende schoonheidsbehandeling of de specialistische behandelingen van de Photo Nova laser.

Wij zijn ontzettend blij haar kennis, ervaringen en creatieve ideeën te kunnen delen. Lees hieronder hoe Dominique’s passie voor het vak is ontstaan en hoe zij haar huid in conditie houdt.

 

Op jongere leeftijd kreeg ik een slechte huid met onzuiverheden. Zo kwam ik voor het eerst in aanmerking met een schoonheidsspecialiste. Zij heeft mij enorm geholpen in een periode waarin je als tiener onzeker bent als je een slechte huid hebt.
Toen mijn huid na elke behandeling verbeterde zag ik het resultaat,  dat gaf  mij een erg goed gevoel. Ik wilde andere mensen met huidproblemen ook graag helpen om zich zekerder en gelukkiger te kunnen voelen.
Die interesse heeft zich ontpopt in passie en liefde voor het vak wat ik gelukkig elke dag met veel plezier mag uitoefenen! 

 

Skin paspoort Dominique

Huidtype: Huidtype: Droog

Huidconditie: Door mijn droge & gevoelige huid heb ik lichte roodheid in mijn gezicht. Dit kan door agressieve producten verergeren en trekkerig aanvoelen. Daarom zorg ik er voor dat ik altijd een hydraterende dag-en nachtcrème aanbreng. Hiervoor gebruik ik 2B Bio Hydravit waardoor mijn huid vierentwintig uur gehydrateerd is en zacht aanvoelt. Naast hydrateren is het camoufleren van de roodheid ook een must voor mij! Dit doe ik met de 2B Bio Defense Light met SPF 50. Hierdoor krijgt mijn huid een egale teint en wordt de roodheid gecamoufleerd. Elke ochtend en avond reinig ik met de romige reinigingsmelk van 2B Bio Beauty genaamd Bio Net. Hierdoor voelt mijn gezicht gereinigd maar niet trekkerig aan!

Favoriete producten: 2B Bio Hydravit, 2B Bio Net, 2B Bio Defense Light SPF 50.