fb Dominique - V-Cosmetics


V-Cosmetics

Dominique

Dominique

 

Expertise

Dominique maakt sinds 2017 onderdeel uit van team V-Cosmetics als allround schoonheidsspecialiste en pedicure. Dominique is de creatieveling van ons. Zij doet de sociale media van V-Cosmetics zoals Instagram en de nieuwsbrief. Naast werken achter de schermen doet ze nog veel liever behandelingen in de salon! Zo kunt u bij haar terecht voor een ontspannende schoonheidsbehandeling of de specialistische behandelingen van de Photo Nova laser. Wij zijn ontzettend blij haar kennis, ervaringen en creatieve ideeën te kunnen delen. Lees hieronder hoe Dominique’s passie voor het vak is ontstaan en hoe zij haar huid in conditie houdt.

 

Emergence of passion

Op jongere leeftijd kreeg ik een slechte huid met onzuiverheden. Zo kwam ik voor het eerst in aanmerking met een schoonheidsspecialiste. Zij heeft mij enorm geholpen in een periode waarin je als tiener onzeker bent als je een slechte huid hebt.
Toen mijn huid na elke behandeling verbeterde zag ik het resultaat,  dat gaf  mij een erg goed gevoel. Ik wilde andere mensen met huidproblemen ook graag helpen om zich zekerder en gelukkiger te kunnen voelen.
Die interesse heeft zich ontpopt in passie en liefde voor het vak wat ik gelukkig elke dag met veel plezier mag uitoefenen!

 

Skin passport

Huidtype: Droog
Huidproblemen: Overgevoelig
Huidconditie: Mijn huid heeft in het verleden veel last gehad van onzuiverheden. Hier ben ik na intensieve behandelingen en thuiszorg heel fijn vanaf gekomen. Mijn huid is nu over het algemeen heel rustig maar droog. Door de droogte en een laag vocht gehalte voelt mijn huid vaak trekkerig en gevoelig. Met de producten van pH formula merk ik dat mijn huid veel meer gevoed is en zachter aanvoelt. Dit komt vooral door de dag en nachtcrème die ik elke dag smeer: P.O.S.T Recovery Cream. Die geeft mij veel comfort gedurende gehele dag. Naast de dag en nacht crème vind ik het fijn om al pre-aging te werken! Af en toe wissel ik daarom de dag en nacht crème om voor de Vita A Cream. Perfecte combinatie met het AGE Recovery serum.
Favoriete producten: E.X.F.O Cleanse, AGE Recovery serum, Vita A cream &  P.O.S.T Recovery Cream.