fb Michelle - V-Cosmetics


V-Cosmetics

Michelle

Michelle

 

Expertise

Michelle maakt sinds 2019 onderdeel uit van team V-Cosmetics als allround schoonheidsspecialiste en huidtherapeut in opleiding. U kunt bij Michelle terecht voor diverse behandelingen zoals een huidverbeterende schoonheidsbehandeling, specialistische behandelingen van de Photo Nova laser, manicures en meer. Naast het werken in de salon studeert Michelle ook nog heel graag door zodat zij haar kennis over de huid kan aansterken en zich kan specialiseren in huidproblemen. Niet alleen voor de nieuwste technieken maar ook voor het allerbeste advies. Michelle is echt een aanwinst voor team V-Cosmetics. Doelgericht, professioneel en rustig gaat Michelle te werk. Wij delen graag haar kennis en ervaringen met u.
 

Emergence of passion

Toen ik een aantal jaren jonger was, begon mijn passie voor de huid te groeien. Ik wilde alles weten over hoe je de huid het beste kunt behandelen en wat hier allemaal bij komt kijken. Cliënten helpen met het behandelen en verhelpen van huidproblemen leek mij geweldig. Zo kwam ik uit op het vak schoonheidsspecialiste en ben ik sindsdien niet meer gestopt mijn kennis en skills te ontwikkelen. Er ontstond een liefde voor het vak, die ik elke dag met plezier uitoefen.”

 

Skin passport Michelle

Huidtype: Gecombineerd vet-droog

Huidconditie: Om mijn lastige gecombineerde huid te verzorgen en verbeteren, zijn producten van een hoge kwaliteit nodig met een hoog percentage aan werkstoffen. Na het proberen van vele merken en producten van huidverzorgingsproducten had ik de hoop een klein beetje opgegeven. Totdat ik kennismaakte met het huidverbeteringsmerk pHformula. Omdat alle innovaties van pHformula zijn gebaseerd op de nieuwste technologie in huidvernieuwing, zijn deze uniek in professionele huidverbetering. Om mijn huid dagelijks een goede reiniging te bieden gebruik ik de E.X.F.O. Cleanse welke mijn huid zuivert, kalmeert en hydrateert. Als dagserum gebruik ik iedere ochtend de A.C. Recovery, dit krachtige serum werkt ontstekingsremmend, anti microbieel en ondersteunt het herstel van mijn huid. De A.C.T.I.V.E. Formula is een actief nachtserum om mijn huid te stimuleren. Dit product zorgt ervoor dat de celdeling in mijn huid wordt genormaliseerd, exfolieert, verheldert, werkt ontstekingsremmend en vochtbindend voor de meest stralende huid. Als dag- en nachtcrème gebruik ik de P.O.S.T. Recovery Cream. Deze rijke, herstellende crème zorgt ervoor dat mijn huid optimaal wordt gehydrateerd, mijn huid herstelt en versterkt.

Favoriete producten: E.X.F.O. Cleanse, A.C. Recovery, A.C.T.I.V.E. Formula, P.O.S.T. Recovery Cream