fb Vera - V-Cosmetics


V-Cosmetics

Vera

 

Expertise

Vera is sinds 2016 trotse eigenaresse van schoonheidssalon V-Cosmetics. Met dank aan Vera haar kennis en ervaring bent u altijd verzekerd van een optimaal resultaat. Vera zorgt ervoor dat haar team en zij zelf op de hoogte zijn van de nieuwste trends, behandelingen en interventies binnen de schoonheidsbranche, waardoor V-Cosmetics de nieuwste technieken beheerst voor het beste advies en doelgericht resultaat. Inmiddels staat er een topteam naast Vera bij V-Cosmetics, waar een goede sfeer, gezelligheid en professionaliteit voorop staat.

 

Emergence of passion

Na meerdere studiejaren voor schoonheidsspecialiste, allround schoonheidsspecialiste, pedicure, medisch pedicure en tientallen specialisaties en trainingen heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende schoonheidssalons. Na 5 jaar werkervaring bij een werkgever, voor maar liefst zes verschillende bedrijven, ben ik erachter gekomen dat dit niet was waar mijn passie lag. Ik had mijn eigen ideeën, ambities en visie welke ik niet kon benutten op de werkvloer. Er zat maar één ding op.. het oprichten van een eigen salon. Nu heb ik sinds 2016 mijn eigen schoonheidssalon: V-Cosmetics, wat is uitgegroeid tot een salon met veel mogelijkheden, specialistisch en professioneel aanbod. Een schoonheidssalon waar ik mijn passie en enthousiasme voor het vak op de juiste én mijn eigen manier kan toepassen. Samen met mijn team, bestaande uit vier enthousiaste en bekwame schoonheidsspecialistes, kan ik het totaalconcept op het gebied van huidverbetering, -verzorging en beauty aanbieden. Dagelijks realiseer ik hier opnieuw mijn droom, welke ik niet beter had kunnen wensen.

 

Skin passport

Huidtype: Gecombineerd droog/vochtarm

Huidconditie: Vanaf jongs af aan heeft mijn huid veel verzorging en aandacht nodig gehad. In mijn puberjaren heb ik veel last gehad van onzuiverheden en gevoeligheden. Inmiddels ben ik grotendeels van de onzuiverheden af, maar de roodheden, irritatie en het trekkerige gevoel blijven af en aan opspelen.

Producten van een hoge kwaliteit zijn nodig om mijn lastige, gevoelige huid te verzorgen. Hedendaags gebruik ik de producten van pHformula, dit merk is gebaseerd op de nieuwste technieken van huidverbetering. Om mijn huid rustig te houden en goed te reinigen gebruik ik de E.X.F.O. Cleanse, welke mijn huid kalmeert, zuivert en hydrateert. Iedere ochtend gebruik ik de C.R. Recovery als dagserum, dit krachtige serum kalmeert voornamelijk de roodheden op mijn wangen en herstelt mijn huid. Iedere avond gebruik ik de A.C.T.I.V.E. Formula. Dit actieve nachtserum helpt mijn huid te ´trainen´, sterker te worden en biedt de juiste ondersteuning die mijn gevoelige en droge huid nodig heeft. De P.O.S.T. Recovery dag- en nachtcrème is naast bovengenoemde producten een must voor mijn dagelijkse huidverzorging. Deze herstellende, hydraterende en vochtbindende crème, biedt mijn trekkerige, gevoelige en rode huid rust en comfort.

Favoriete producten: E.X.F.O. Cleanse, C.R. Recovery, A.C.T.I.V.E. Formula, P.O.S.T. Recovery Cream