fb Vera - V-Cosmetics


V-Cosmetics

Vera

Vera

Expertise: Vera is sinds 2016 trotse eigenaresse van schoonheidssalon V-Cosmetics. Met Vera’s kennis en ervaring bent u verzekerd van een optimaal resultaat. Vera zorgt dat zijzelf en haar team op de hoogte is van alle behandelingen die worden uitgevoerd bij V-Cosmetics. Een goede sfeer, gezelligheid en professionaliteit staat bij Vera dan ook voorop.

Lees hieronder hoe Vera’s passie voor het vak is ontstaan en hoe zij haar huid in conditie houdt.

 

Sinds 2016 heb ik mijn eigen schoonheidssalon: V-Cosmetics. Na mijn studiejaren als schoonheidsspecialiste, allround schoonheidsspecialiste, pedicure, medisch pedicure, tientallen specialisaties en trainingen heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende schoonheidssalons. Na 5 jaar werken voor een werkgever, bij maar liefst 6 verschillende bedrijven, kwam ik er achter dat dit niet was wat ik wilde. Ik had mijn eigen ideeën en mijn eigen visie en kon hierdoor mijn enthousiasme en passie voor het vak niet op de juiste manier benutten. Daarom zat er maar 1 ding op..  Een eigen salon. Een aantal jaar verder is V-Cosmetics uitgegroeid tot een salon met veel mogelijkheden en kan ik samen met mijn team een totaalconcept op het gebied van beauty aanbieden. Fantastisch om hier nog dagelijks mijn droom te mogen realiseren!

Skin paspoort Vera

Huidtype: Gecombineerd droog/vochtarm

Huidconditie:  Mijn huid heeft van af jongs af aan al veel verzorging nodig gehad. In mijn puberjaren had ik veel last van onzuiverheden en gevoeligheden. Van die onzuiverheden ben ik grotendeels af, maar de roodheden, irritatie en het trekkerige gevoel blijven opspelen.

Om mijn huid rustig te houden gebruik ik als reinigingsproduct twee maal daags de Bio Net met als hoofd ingrediënt komkommer. Komkommer kalmeert vooral mijn rode wangen, en reinigt op een milde manier zonder mijn huid gevoeliger te maken. Ik verwijder de laatste vuildeeltjes en reinigingsresten met de Bio Douceur op basis van vlier en klaproos om zeker te weten dat alles  goed schoon is. Voor een optimale booster voor mijn te lage vochtgehalte gebruik ik het O2 concentraat op basis van honderd procent Perfluordecaline, met als afsluiter de Bio Hydravit die voor overdag mijn huid beschermt tegen vuildeeltjes, en nachts een goede voeding biedt.

Favoriete producten: 2B Bio Net, 2B Bio Douceur, 2B Bio O2 concentraat, 2B Bio Hydravit