fb pH Formula - V-Cosmetics


V-Cosmetics

Over pH Formula

 

 

Hoewel peelings al sinds de jaren tachtig in diverse vormen bestaan, vertegenwoordigt skin resurfacing een nieuwe generatie huidverbetering. pHformula heeft skin resurfacing sinds de oprichting in 2010 nóg verder ontwikkeld; met dermatologische, non-invasieve en op maat gemaakte skin resurfacing behandelingen, gebaseerd op de wetenschap.

 

 

 

 

 

Visie en missie

 

De oprichter Petru van Zuyl heeft actief onderzoek gedaan naar de biologie van de huid en naar de cosmetische chemie. Van hieruit is het pHformula skin resurfacing systeem ontwikkeld. Dit systeem heeft een uniek werkingsmechanisme en is anders dan reguliere chemische peelings. Het heeft een gecontroleerde en gerichte afgifte van actieve ingrediënten, waardoor celvernieuwing en collageenaanmaak wordt gestimuleerd met minimale schade aan de epidermis. Alle behandelingen en formules die in pHformula worden gebruikt, worden ondersteund door meer dan 30 jaar gecombineerde wetenschappelijke en medische ervaring. Al onze actieve ingrediënten zijn van farmaceutische kwaliteit voor de meest effectieve en geavanceerde manier van skin resurfacing.

Het zit hem allemaal in de naam van pHformula. De ‘’pH’’ verwijst naar de kracht van waterstofionen (maximale protonafgifte in de huid). De werkzaamheid van gecontroleerde skin resurfacing hangt niet alleen af van de keuze, aard of concentratie van de gebruikte zuren, maar nóg belangrijker is de effectieve protonafgifte. Dit zorgt ervoor dat het maximale aantal protonen op een gecontroleerde manier worden afgegeven aan de huid, zonder irritatie te veroorzaken.

 

 

 

 

Behandelfilosofie

Ons skin resurfacing systeem is gericht op de behoeften van jouw huid – of het nu gaat om anti-ageing, hyperpigmentatie, chronische roodheid, acne of een directe boost. pHformula heeft een ‘’layer- en leave-on techniek’’, de meeste producten die worden aangebracht zijn zelf-neutraliserend en kunnen dus op de huid blijven zonder getimed te worden. Een selectie specifiek samengestelde producten wordt thuis gebruikt voor het beste resultaat. De ‘’outside in’’ en ‘’inside out’’ filosofie zorgt ervoor dat krachtige voedingsstoffen binnenin de huid aan het werk worden gezet, terwijl je huid aan de oppervlakte snel herstelt.

 

 

Het belang van kPa

pHformula maakt gebruik van een combinatie van de sterkste zuren. Hierdoor kan de concentratie zuren worden verlaagd, waardoor de pH-waarde en de pKa-waarde in balans komen. Deze balans veroorzaakt regeneratie van de huid en een resurfacing-effect, in tegenstelling tot diepe peelings die veel onaangename bijwerkingen kunnen hebben. Om de penetratie van de protonen (werkstoffen) verder te reguleren is het PH-DVC™ delivery complex – uniek voor pHformula – ontwikkeld. Dit delivery systeem zorgt voor een maximale werking zonder de bijwerkingen die vaak gepaard gaan met reguliere chemische peelings.

Behandelingen

A.G.E resurfacing voor de behandeling van huidveroudering

A.C. resurfacing voor de behandeling van acne

C.R. resurfacing voor de behandeling van chronische roodheid

M.E.L.A. resurfacing voor de behandeling van hyperpigmentatie

Resultaten

Effectieve en consistente resultaten zijn onze prioriteit. Onze voor en na foto's worden nooit geretoucheerd, zodat je eerlijke resultaten kan zien die bereikt zijn door echte mensen. Daarnaast is het resultaat een samenwerking tussen de specialist en het thuisgebruik van producten van de cliënt.