fb Nieuwe cosmetisch arts per 01-01-2022: Drs. Branka Martijn - V-Cosmetics


V-Cosmetics

Nieuwe cosmetisch arts per 01-01-2022: Drs. Branka Martijn

Nieuwe cosmetisch arts per 01-01-2022: Drs. Branka Martijn

Helaas gaat Kristel Woltman, ons huidige cosmetisch arts ons verlaten. Kristel specialiseert en ontwikkelt zich verder op het gebied van cosmetische chirurgie. Kristel heeft 5 jaar bij ons met groot succes de injectable behandelingen verzorgt bij V-Cosmetics. Wij wensen Kristel het allerbeste en heel veel succes in haar verdere carrière.

Even voorstellen: Drs. Branka Martijn

Via Kristel hebben wij gelukkig een hele leuke collega van haar gevonden namelijk:
Drs. Branka Martijn. 

Drs. Branka heeft jaren in diverse ziekenhuizen en esthetische klinieken gewerkt, onder andere als anesthesioloog en intensive care specialist. Na haar studie geneeskunde en specialisaties tot anesthesioloog en intensivist, heeft zij diverse opleidingen gevolgd op het gebied van cosmetische geneeskundige en esthetische behandelingen. Inmiddels heeft zij ruim 10 jaar ervaring in het vak.

*Alvast een tipje van de sluier: Drs. Branka Martijn zal het behandelaanbod bij V-Cosmetics uitbreiden met  o.a. Profhilo en Skin Boosters.

Onze huid krijgt op dagelijkse basis veel te verduren en we worden allemaal ouder. Zichtbare tekenen hiervan kunnen storend zijn en invloed hebben op hoe je je van binnen voelt. Drs. Branka begrijpt dat ons uiterlijk voor veel mensen de afgelopen decennia steeds belangrijker is geworden. Als cosmetisch arts kijkt zij dan ook niet alleen naar die ene rimpel of oneffenheid. Haar doel is altijd om je meer zelfvertrouwen te geven en ervoor te zorgen dat je lekkerder in je vel zit.

Daarnaast helpt zij je in het bijzonder wanneer je prikangst ervaart. Wil je graag een cosmetische behandeling ondergaan maar houdt de prikangst je tegen? Bij Drs. Branka ben je in goede handen!

In november en december zal Drs. Branka Martijn meelopen tijdens de behandelingen van Kristel om zo al even kennis te maken met onze trouwe injectable cliënten. 

Op deze manier zal Branka volledig op de hoogte zijn in het nieuwe jaar waardoor ze u net zo eerlijk en zorgzaam kan helpen zoals u van ons gewend bent. 

*De injectable tarieven, behandeldata’s en tijden blijven hetzelfde!

U bent van harte uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met Drs. Branka Martijn.

Drs. Branka Martijn zal bij ons werkzaam zijn op de laatste dinsdag van de maand van 17:00 tot 21:00 uur.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 × 2 =