fb V-Cosmetics - Beautysalon Rotterdam - Boek uw afspraak snel & eenvoudig online


V-Cosmetics

Afspraak maken

 

Maak gemakkelijk uw afspraak online

Hieronder maakt u snel en eenvoudig uw afspraak online. Kies door wie u behandeld wilt worden, maak uw keuze uit diverse behandelingen en plan de datum en het tijdstip. Of wilt u liever persoonlijk contact of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Afspraak maken voor een duo behandeling/arrangement?

Let op: Tijdens het maken van een online afspraak voor een duo behandeling of arrangement voor 2 personen dient u 2 afspraken te maken op hetzelfde tijdstip en dezelfde datum. Eén voor uzelf, en 1 voor de persoon die u meeneemt. Wij raden u aan om een arrangement onder 1 naam te boeken. Voor het maken van afspraken voor een arrangement met meer dan 2 personen kunt u het beste contact met ons opnemen. Twijfelt u of uw afspraak juist gemaakt is? Neem gerust contact met ons op per e-mail of telefonisch.

 

Nieuwe huidbehandelingen met pHformula

Met trots mogen wij u ons nieuwe huidverbetringsmerk pHformula presenteren. pHformula staat voor intensieve huidverbetering behandelingen met maximaal resultaat en minimale downtime d.m.v resurfacing  vanuit de dieper gelegen cellagen, met als doel huidproblemen zo snel mogelijk aan te pakken. Heeft u geen directe huidproblemen?

Dan is onze visie: wat mooi is, mooi houden!

De online boekbare huidbehandelingen zijn aangepast naar pHformula zoals eerder aangegeven op onze social en nieuwsbrieven. Heeft u vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op.  Heeft u liever de 2B Bio Beauty behandeling, neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon.

 

Alleen pinnen

U kunt bij ons alleen pinnen!

 

Verhinderd?

Ben u onverhoopt verhinderd? En wilt u uw afspraak verzetten? Tot 48 uur voor de afspraak kunt u dat kosteloos doen. Neemt u in dat geval even contact met ons op.

 

Over onze behandelingen

Schoonheid begint bij een goede balans van innerlijke en uiterlijke verzorging. Je goed voelen en er goed uitzien staat zeker met elkaar verbonden. Schoonheidssalon biedt een ruime keuze aan cosmetische en medische behandelingen en mogelijkheden.

Heeft u vragen over een specifieke behandeling? Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd naar resultaten van diverse behandelingen? Kijk dan op: Get inspired by photos