fb Ontstaan - V-Cosmetics


V-Cosmetics

Ontstaan

Ik had maar één droom

 

Na mijn studiejaren voor allround schoonheidsspecialiste, pedicure en medisch pedicure, het volgen van tientallen trainingen en specialisaties binnen de cosmeticabranche en veel opgedane werkervaring bij verschillende werkgevers, wist ik het zeker. Dit is niet wat ik voor de rest van mijn carrière wilde doen.

 

Een eigen Visie

Ik had en heb nog steeds mijn eigen ideeën en eigen visie en wilde deze kunnen uitoefenen binnen mijn eigen praktijk. Ik kreeg de kans om een praktijkruimte te huren in Delft, waar ik mijn eigen behandelingen kon uitvoeren. Beginnend bij twee dagen per maand en na twee jaar uitgegroeid tot drie dagen per week. Doorgroeien kon ik hier niet meer, dus moest ik opzoek naar een nieuw pand, een nieuwe vestiging voor mijn eigen praktijk. Aangezien merendeel van mijn klantenbestand uit Rotterdam kwam, ben ik daar op zoek gegaan naar een pand. Na nog voor een korte periode een ruimte gehuurd te hebben binnen een complex voor meerdere ondernemers in Rotterdam ben ik opzoek gegaan naar een eigen pand. Het pand op de Schiedamsedijk was een beetje verwaarloosd, maar betaalbaar. Na nachten lang piekeren heb ik de knoop doorgehakt en het huurcontract getekend, nu kon het klussen beginnen. 

 

Niets is leuker dan geweldige collega’s!

Inmiddels vijf jaar verder is V-Cosmetics gegroeid tot een team van zes enthousiaste, professionele en lieve collega´s. Is V-Cosmetics uit het oude pand op Schiedamsedijk 53A gegroeid en nu gevestigd in een dubbel zo groot pand, nog steeds aan de Schiedamsedijk, op nummer 62A. De praktijk groeit nog steeds, het behandelaanbod groeit, het klantenbestand blijft groeien en het team blijft zich ontwikkelen. Met tegenslagen en overwinningen, twee COVID-lockdowns, een gedwongen verhuizing, weken lang klussen, nieuwe huidverbeteringsmerken en een verbeterd concept. 

Bij V-Cosmetics blijft de service als vanouds, zijn de behandelingen altijd up-to-date, bent u verzekerd van het beste resultaat en de beste behandelingen. En wacht er nog veel meer nieuws in de toekomst. 

Heb je vragen of kan ik iets voor je betekenen? Neem gerust contact op.

 

Liefs Vera Mekern – van Dierendonck