fb Wij hebben 3 prachtige nieuwe merken toegevoegd aan jouw Skin Treatment! - V-Cosmetics


V-Cosmetics

Wij hebben 3 prachtige nieuwe merken toegevoegd aan jouw Skin Treatment!

Wij hebben 3 prachtige nieuwe merken toegevoegd aan jouw Skin Treatment!

SOMETHING NEW

 

Een paar weken geleden hebben we je al een kleine sneek peak gegeven van onze nieuwe merken, maar vanaf november gaan we hier ook echt mee aan de slag in de salon!

Wij hebben daarom een paar kleine aanpassingen in de namen van onze behandelingen, tarieven en intensiteit. Vanaf nu heet het niet meer een Start, Advanced of Pro behandeling, maar een Mild tot Strong behandeling.
Zit je nu al in een behandeltraject en heb je geen idee welke huidbehandeling je moet kiezen? Geen zorgen, wij bespreken dit tijdens jouw eerstvolgende behandeling.

Hieronder vind je informatie over onze 3 prachtige, nieuwe merken:

 

FORLLE’D

Wist je dat we in Nederland zeker 10 jaar achter lopen wat betreft huidverbeterende ontwikkelingen?

De producten van Forlle’d zijn ontwikkeld en vervaardigd in Japan met behulp van de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen. Ze helpen de huid efficiënt te herstellen en de gezondheid hiervan op elke leeftijd te behouden.

Het combineert unieke formules met Nobelprijswinnende technologie om zo huidveroudering en photoaging van de huid effectief te bestrijden. Daarnaast is het ook het enige merk waarin je met o.a. hyaluronzuur en mineralen tot in de dermis werkt.

”Our new filler treatment in a facial”

De producten van Forlle’d vernieuwen en verjongen de huid op cellulair niveau. Ze herstellen de huidstructuur en verbeteren het hydratatieniveau.
Ook werken de producten ontgiftend, versterken het immuunsysteem en beschermen de huid tegen vrije radicalen met als resultaat: vermindering van rimpels en versteviging van de huid mét blijvende resultaten op de langere termijn.

Het resultaat is directe huidvernieuwing en verjonging.

 

 

 

FUSION/MICRONEEDLING

Kwaliteit, veiligheid, resultaat en innovatie. Daar staat ons nieuwe merk Fusion Meso voor.

De Fusion pen is een efficiente en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie. Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen.
Het hyaluronzuur- gehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd. Ook worden littekens zichtbaar verbeterd wat voor ons een mooie toevoeging is om onder andere rest acne schade op te lossen.

De formules van dit merk zijn speciaal ontworpen om de resultaten van microneedling te verbeteren en zijn een efficiënte en veilige manier om de huid te verbeteren en collageen te stimuleren. Tijdens de Microneedling behandeling wordt er een mix gemaakt, van serums om de intensiteit te optimaliseren aangepast op de huidbehoeften.

Wil jij deze effectieve en innovatieve behandeling proberen? Maak dan nu een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult via onze website.

 

 

 

 

 

 

ME-LINE

Me-Line is de eerste en enige productlijn die gespecialiseerd is in alle soorten hyperpigmentatie. Het is dan ook geschikt voor elk pigmentsoort of lichaamsdeel.
We kunnen hiermee dus zowel epidermaal pigment (oppervlakkig) als dermaal pigment (dieper) behandelen. Het is een hoogstaand salonmerk met home treatment. Ook is Me Line klinisch getest en wetenschappelijk bewezen.

De hoogwaardige ingrediënten werken verhelderend en zijn zo samengesteld dat ze elkaar versterken en de huid optimaal kunnen penetreren om op de juiste diepte te komen.
Bij een behandeling met Meline onderdrukken de verschillende producten de aanmaak van pigment, exfoliëren de huid en geven daarnaast bescherming. Deze driedubbele werking is essentieel.

Wil jij je pigment ook veilig en effectief aanpakken? Maak dan nu een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult via onze website!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeventien − zeventien =